Meistä

Matkavakuutus.info on täysin suomalainen sivusto, jolla käsitellään vain Suomessa myönnettäviä matkavakuutuksia. Siten voit olla varma, että sivuiltamme löytyvät tiedot ovat juuri suomalaisen asiakkaan tarpeita varten kerättyjä. Olemme koonneet kaikki tiedot suoraan matkavakuutuksia myyvien yhtiöiden sivustoilta, eli ne ovat mahdollisimman hyvin ajan tasalla vuonna 2015.

Sivustolla pyrimme antamaan lukijalle kattavan käsityksen siitä, mitä matkavakuutuksella oikein tarkoitetaan ja mitä se voi sisältää. Tulet myös huomaamaan, että läheskään kaikki matkustavaa ihmistä mahdollisesti kohtaavat tapahtumat ja tilanteet eivät kuulu matkavakuutuksen korvauksen piiriin. Osalle tilanteista voi hankkia lisämaksusta katteen laajentamalla matkavakuutusta, osaa taas ei voi vakuuttaa millään rahamäärällä.

Matkavakuutuksiin liittyvien yksityiskohtaisten tietojen lisäksi annamme lukijalle listan, jota noudattamalla hän voi minimoida tielleen osuvat ongelmatilanteet, etenkin ne, joista aiheutuneita vahinkoja mikään matkavakuutus ei korvaa. Vaikka matkavakuutus on loistava matkakumppani, on oma maalaisjärki ja varovaisuus aina valttia.

Otamme mielellämme vastaan lukijoiden kommentteja joko sivuston sisällöstä tai jopa heidän siitä löytämistä aukoista, joista olisi mukava saada vielä lisätietoa. Myös omakohtaiset kokemukset matkavakuutuksiin liittyen ovat äärimmäisen tervetulleita.

Tällä sivustolla esitetyt tiedot ovat perustuvat saatavissa oleviin tietoihin ja kirjoittajien näkemyksiin kirjoitusajankohtana. Tekijät eivät ota vastuuta tietojen ajantasaisuudesta tai paikkansapitävyydestä.